29 Oct kl. 12.29

Analoga sommaren

 
20 Oct kl. 13.41

sthlm fields genom en engångskamera

                         Abrakadabra så var vi helt plötsligt inne i VIP precis innan Metallica skulle börja spela! (Då slapp vi bli ihjälklämda av 51k.)
 Vi var i Stockholm i tre dagar och på tre dagar åt vi sushi tre gånger, vi var på bio två gånger och vi svor över att det var så många människor minst 2000 gånger. 30nde maj var en av de bästa sakerna jag upplevt, att blicka tillbaka på det känns så overkligt. Jag kan fortfarande se oss köa för en äcklig vegetarisk burrito, gå omkring bland alla männsikor i det fuktiga gräset och jag kan fortfarande höra jublen då Metallica kom ut på scenen. Hela kvällen var magisk. Om man hoppade riktigt högt och spanade ut över folkhavet kunde man se hur alla rörde sig efter musiken, hur folk tänt deras ficklampor på mobilerna så hela publiken glittrade i takt till gitarrerna. James Hetfield har kollat mig i ögonen, vi fick ett plektrum av Kirk Hammett, Robert Trujillo har svingar sina flätor bara några meter framför oss; som jag sa det känns overkligt.
 
09 Oct kl. 18.17

Lush osv.

 Jag har övergett balsam metoden för länge sen, jag hade inte råd att köpa special shampoon. Mitt hår har varit riktigt slitet och frissigt sen jag blonderade det i 7:an, i 9:an började jag andvända bakpulver som shampoo och äppelcidervinäger och lavendelolja som balsam. Mitt  hår mådde mycket bättre av det, men jag var endå inte nöjd med hur håret kändes. Hårbotten var ofta flottig och topparna var torra. Första veckan i Luleå flög jag förbi lush och handlade nya hårprodukter. Jag andvänder en shampookaka kallad Godiva, den har räckt nån månad nu och min hårbotten är inte längre flottig! Jag har andvändt ett jätte bra balsam under senaste tiden som heter Veganese. Det är ett väldigt lätt balsam som mjukgör, ger glans och lämnar kvar en härlig doft av citron. Den funkar bra på mitt hår och jag är på min tredje! Ett annat tips är Roots, en hårinpackning man masserar in i hårbotten och sen arbetar ut i topparna. Den innehåller mint (luktar underbart) och och ger en kylande känsla samtidigt som den fräschar upp hårbottnen. 
Annars har jag köpt en ansiktsskrubb Angels on bare skin som är lätt att andvända och snäll mot huden; och en återfuktande ansiktskräm Imperials, som håller mitt fejs mjukt under denna torra årstid. Ja, här har ni några grejer ni borde kolla in om ni råkar hamna på lush!