hazy shade of winter

 
Det är så kallt här. Jag sover med sockar, inlindad i filtar och täcken, jag dricker te men jag känner mig kall som is oavsett. De dagar simhallen har stängt sitter jag inne på mitt rum och kollar på film. Jag har ritat lite, vilket är kul med tanke på att det nästan aldrig händer nå mer. Jag kanske visar. 
Lovet har varit så odrägligt tråkigt hittills. Då jag inte simmar eller kollar film, spelar jag Zelda med Malin. Jag vill ut och vara i naturen, men naturen vill inte vara med mig. Kyla stör många, de kan vara jobbigt och obehagligt men för mig det outhärdligt. Minusgraderna hindrar mig så mycket, vintrarna blir längre då jag inte kommer ut. Alla i min familj sitter i olika rum med varsin telefon. Julen var som vanligt ett antiklimax, men självklart är jag tacksam över presenterna. Gladast är jag över Nikon Coolpix AW130 som jag ska använda då jag dyker!
 
Hoppas du mår bra och att du haft en trevlig jul. Kram.

tredje advent

 
Vi hade secretsanta mys i söndags. Vi åt pizza, delade ut julklappar, såg Love Actually och Nottinghill. Skolan på måndagen kommer jag inte ihåg mycket av. Fick ynka två timmars sömn (om man inte räknar med det jag sov under lektionerna).
 
 
 
Efter Fanny och hennes mamma hjälpt mig ta hem den nya datamaskinen, bjöd dom på sushi! Hade inte ätit sushi på ett bra tag, tofuknyterna är da bomb!
 
 
Min tomte i år var Fanny, av henne fick jag en liten fin bok, bp-cups och en platta med Nothing but theives! Lyssnat mycket på det albumet i höst, blev så glad. Tack Frammis <3

Julbords jobbet.

 
Hej och förlåt, jag ska förklara. Jag har inte haft tid att skriva något på ett tag, jag har varit fullt upptagen med mitt nya jobb. Jag och min vän Sabrina jobbar tillsammans på ett hotell som julbords nissar. Vi fyller på då maten tar slut, vi förklarar att L:et på skyltarna betyder att de innehåller laktos, vi visar vilsna gubbar till kaffet, och så vidare. Jag trivs hemskt bra, jag har jobbat på hotell flera gånger innan men jag har aldrig tyckt att de har varit roligt. Ingen ångest, timmarna går snabbt och arbetskamraterna fick en att känna sig behövd från första dagen. Snart har två veckor av tre gått och jag får vara ledig under lovet, om jag blir erbjuden ytterligare jobb kommer jag tacka ja. Känns så skönt att tjäna egna pengar, dom ska jag spara undan ett tag tills jag kommer på vad jag ska ha dom till. 
 
(Jag har inte heller haft dator eller kamera förrän nu, jag kommer bli aktivare.)