Zoe Kazan #4

 
 
The Pretty One - I en bilolycka dör Laurens tvilling syster Audrey. Lauren rättar dem inte när de säger att det är hon som dött, istället försöker hon leva ut sin döda systers liv; de liv hon alltid velat ha. (Förlåt om det blev mossigt men jag vet inte hur annars jag ska skriva det.) 
Det här är en sån orginell komedi/romantik, den behandlar hennes självupptäkt mycket mer än sorgen. Mycket charmig! 
TRAILER
 
 
What if - Wallace träffar äntligen någon han fungerar perfekt ihop med, problemet är att hon redan har ett förhållande. Han försöker så gott som det går att vara vänner, men ibland blir det svårt att inte önska efter mer. Den här filmen är mer av en klassisk "romcom" där hon spelar mot Harry Potter Daniel Radcliffe. Den är väldigt fin och gullig och mysig och allt sånt där. Grabba tag i popcornen och njut av en lätt-tittad film. Jag gillar verkligen hon får varje karaktär hon spelar att verka genuin. Jag hittade inte någon trailer som inte spoilade de bästa bitarna av filmen så kolla inte på trailern utan lita bara på mig. 
 
 
In your eyes - två personer som aldrig träffats är telepatisk sammankopplade, de upptäcker varandra och lär av deras olikheter. De kan se vad den andra ser och de kan prata med varandra utan telefon trots att de är på olika delar i landet. Deras konstiga vänskap blir snart till en orginell kärlekshistoria (trots att hon är gift). DEN HÄR FILMEN ÄR LYSANDE. Den är så vacker och rörande och romantisk trots att de inte träffar varandra. En av mina senare favorit romcoms. Unik och fantastisk smart.
 
 
Ruby Sparks - en författare (spelad av Zoes riktiga pojkvän) har svårt att komma på något att skriva om. Han börjar skriva om en fiktionär kvinna som sedan blir till liv, de blir kära och han kan bestämma hur mycket han vill över henne med hjälp av sin skrivmaskin. Förlåt igen för dålig beskrivning. Den här filmen är lite mer indie skulle jag nog säga, väldigt fin o go den med. TRAILER
 


Anonym    �  

Bra filmer 🌟🌟🌟🌟


Kom ihåg mig?