27 Feb kl. 15.05

 
21 Feb kl. 20.19

Frances Ha

 
Det här är en av de bästa filmerna jag sett på länge. Jag tror aldrig jag har sett någon liknande film, den var som ett andetag av ny frisk luft. Nytänkande licksom.
 
 
I den helt svartvita rullen får man följa Frances, en socialt orädd och klumpig person som tar sig igenom sin vardag i NewYork. Hon försöker hålla sig flytande och kämpar med jobb och hyra. Hon är en rolig och sporadisk  person med intressanta egenskaper. Jag hade hoppats vara vän med henne om vi funnits i samma universum.
 
 
Även fast filmen har sina allvarliga sidor håller hon alltid skenet uppe. Hon tycker aldrig synd om sig själv, det älskar jag. Handligen har ingen wow-faktor men den är "rå" och rolig. Frances är en karaktär i sin egna klass.
 
 
Rolig, riktigt fin och fantastiskt redigerad/ressigerad. Den är lite egen så jag antar att inte alla gillar den, men den gjorde ett intryck på mig. Finns på netflix!  4/5 får den av moi. 
18 Feb kl. 19.38

(innan hon sköt bort alla pilar)

 
 
Har länge varit intresserad av bågskytte. Inte som vapen utan som sport/ hobby. Pappa har grävt fram sin gamla båge och i julas fick jag några pilar att skjuta med. Tyvärr har det varit så kallt att jag inte kunnat skjuta så mycket. Det blir som det blir med allt annat - man får vänta till sommaren.