15 Jun kl. 22.42

Sommarlov

 
Sommarlovet smög sig på i år. Mörkret och blåsten blev ersatt av midnattsol och blommande rabatter. Jag är så glad att jag är hemma, äntligen. Långt bort från stadens hektande puls och trängseln, här kan jag ta för mig av omgivningen till fullo. Jag har tagit sommarlov en vecka tidigare än resten av klassen, jag har fått jobb här i kommunen och började redan i veckan. Mitt sommarjobb här på bibblan måste vara det bästa som finns! Jag får betalt för att pyssla, leka med barn och märka böcker med ettiketter. Om jag fick välja skulle jag hellst inte jobba något alls, utan bara fylla dagarna med roliga utflykter, men pengar är ett måste nu när man ska resa å ha sig.
 
 
En annan rolig sak med att jobba på ett bibliotek är att man kan browsra (?) bland alla böcker. Jag har hittat många som hamnat på måste-läsa-listan. För ett tag sedan köpte jag Oceanen vid vägens slut av den fantastiska Neil Gaiman. Jag planerar att läsa den i sommar, men tänker spara den till då livet är vindstilla och min läslust kickar in.
 
Men anyway, mycket händer i sommar och som vanligt ligger en viss press och trycker i bakskallen på mig. Jag vill hinna med allt som jag planerat och lite till. Förra sommaren blev ett stort antiklimax, i år får det inte ske igen. Ska sänka mina krav, och ta det som de kommer. Men det är extremt svårt att inte längta och drömma då jag vet att om bara några månader ska jag till Portugal för att surfa!!
 
11 Jun kl. 22.46

Gibno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andra toppen för i sommar, åtta kvar!