Lucifers återkomst

Hejsan alla, nu har Lucifer tagit över Janes blogg utan hennes vetskap. Jag ville ge lite bra feedback till min kära kusin och hennes syster som jobbar så hårt att nå sina mål här i livet. Älskar mina två kusiner Jane och Lois. Även om många tror att djävulen inte kan älska.

Jag tycker att båda de två har blivit sådana fina människor och är väldigt stolt över att kalla dem familj. Ord går inte riktigt att beskriva dem. Jag vet att alla de hinder de kommer möta kommer dem klara av båda två och jag längtar tills man får se vilka människor dem kommer utvecklas till. Jag har själv mycket att lära av dem. Dom är vackra människor både på insidan och utsidan, vilket jag tycker är en väldigt fin egenskap. Att ha en fin insida, att bry sig om andra människor och se allas lika värde.

Jag hoppas alla ni som läser Jane's blogg kommer förstå att dom här syskonen är två väldigt genuint fina människor. Dom finns det inte många av.

Men nog om detta nu, djävulen själv kan ju inte sitta här och visa någon form av känsla. Förutom djävulskap, men ibland blir det lite ensamt här nere och jävligt varmt också. Skulle vara skönt med lite snö och inte helveteslågor. Det är väl bara drömma vidare antar jag, men nu är min goda gärning gjord för dom närmaste tusen år. Att nämna två fina själar. Dom tror jag inte kommer hälsa på mig här nere närmaste taget. Alla som försökt blir bara till kol.

Kramar Lucifer.Kom ihåg mig?