Medewi

Jag är på Bali nu. Wow! Klockan är 20:57 lokal tid, snart ska jag sova.
 
 
Det är så löjligt härligt här. Folket, maten, naturen, värmen, havet. Det gick förresten superfint att flyga hit, jag var inte alls nervös då det väl gällde. Det var en sån häftig grej att kunna sitta på Dubais flygplats och känna sig trygg. Gav mig själv många mentala high-fives under resan, tänkte: "fy vad bra jag är".
Förra gången då jag drog ensam var jag väldigt ängslig och osäker, skönt att slippa det!
 
Idag surfade vi två sessions. Det var mycket roligare än igår! Då var vädret pissigt, det åskade och regnade. Sen var vi så nära stranden också och vågorna bröt i ens ansikte gång på gång. Idag paddlade vi längre ut och tog mysigare vågor. De va magiskt.
Jag hade min första stora wipeout idag. Det gick jättebra, jag tumlade omkring i vågen och skyddade nacken med händerna. Det känns bra att inte var rädd. Första surf sessionen blev jag lite avskräckt faktiskt, jag kunde ha skadat mig rejält. På något sätt hamnade jag på för grunt vatten och en våg drog ned mig så jag tumlade omkring på stenarna. Det gick bra dock! Fick bara ett skrapsår på ryggen.
Jag hade nästan glömt hur mycket man måste "trotsa" havet. De stora vågorna som bryter på en och spolar tillbaka en till stranden, whitewashen som stänker i fejset och underlaget som man absolut inte vill kännas vid.
 
 
Men allt de läskiga och jobbiga är som bortglömt då man står på vågen. Det är värt det! Den ömma bröstkorgen, de verkande armarna och såren är inget jämfört med den skenande lyckan jag känner då jag får stå på brädan.
 
Jag trivs så bra här! Vi dricker limejuice, äter färsk frukt och lyssnar på Jack Johnson i vanen. Jag e lycklig och mörbultad. Fan va fint. Måste sova nu, ska upp kl 6 åt morgonen!
 
Gonatt <333
 


Anonym    �  

Hälsningar från -10 i Merkenes. Byter snart 😆










Kom ihåg mig?