Måndag

 
Igår var jag ledig en hel dag. Det blev en riktigt fin dag också, solen sken och det var nog varmt för att gå iklädd kjol. Sådana dar gäller att ta vara på! Den tidiga morgonen (kl 10 räknas som tidigt) spenderades i soffan med en hallon-mango smoothie och en pömsig pudel.
 
 
Någon timme senare tvingade jag mig själv att löpträna lite. Det är inte så roligt att springa i 22 gradigt, jag får en sådan huvudvärk. Efteråt kändes det mycket bättre än medans iallafall, härligt att komma igång igen!
 
 
Efter jag duschat drog jag och Julia och badade, roligt som de låter. Vi simmade omkring bland tyska turister och barn. Kraja, här har man badat mycket som liten, men då var vattnet inte uppvärmt som nu. Haha badar ogärna då vattnet är kallare än 18 grader, usch.
 
 
Vi kämpade med att komma upp på olika flytleksaker och tävlade om vem som kunde hålla andan längst. Julia vann.
 
 
Njuter jag av solen, kippar jag efter andan eller sjunger jag en trudelutt? Vem vet.
 
 
Vi möttes upp igen efter middagen och tog med oss Ola och Jonas tillbaka till Kraja.
 
 
Där hyrde vi en trampbåt och mumsade på vindruvor, godis och danonino. Soundtracket blev Red Hot Chili Peppers. Så mycket sommar feelings!
 
 
Arjeplog kan va så vackert om man vill se det.
 
 
Efter två timmar av tampande ner och uppför strömmar var vi återigen på land. Sen var det bara att skynda sig hem till sängen så man skulle hinna sova lite innan de var dags att jobba. Den här dagen var allt som en sommardag ska vara, idyllisk.Kom ihåg mig?