Min syster

 
Det här är min lillasyster Lois. Henne kanske ni känner igen redan men jag tycker att hon förtjänar en bättre introducering. Hon är två år yngre och någon ynka centimeter kortare. Hon gillar att fiska, sfx-sminka och är mycket engagerad i att hålla alla sina snapstreaks levande. Hon är en jävel på att spela innebandy och duktig i lagsporter generellt. Hon är skolsmart och har samlat på sig massvis med böcker om psykologi. Då hon var liten kämpade hon med att hålla gatorna rena genom att skälla ut människor som skräpade ned.
 
 
Kärt barn har många namn. Jag kallar henne oftast för Lois men annars funkar Siol, Curtis, Fis-Lois eller Gerard fint. Många invecklade historier bakom vissa hihi, men de ska vi hålla för oss själva. Hon brukar kalla mig för bland annat Sven-badkar. (Det finns ingen förklaring till den.)
 
 
Det är så fint att bo under samma tak igen. Då vi båda är på humör finns det inget roligare än att laga mat ihop. Med film-soundtrack eller John Mayer ur högtararna står vi och smutsar ner köket tillsammans. Det vi gör oftast ihop att nog att se film eller serier. Nyligen har vi kollat mycket på "dåliga" filmer, cringe filmer. Det är svinkul! Skrattar mycket mer åt sådana filmer hellre än åt ämnade komedier. De vi rekomenderar är Bibi & Tina filmerna och Makkhi.
 
Då vet ni lite mer om filuren som ofta fått agera modell för mina fotouppgifter. Hon hälsar!Kom ihåg mig?