Naturkatastrofer och frostiga omgivningar

 
-21°c.
Små händer blir kalla och knyts till nävar i vantarna. Varje andetag syns, varje snöflinga lämnar kvar ett rotsystem av kyla i ansiktet. Fan vad vackert det är. Solen tar en längre och längre sovmorgon samtidigt som den går och lägger sig tidigare. Det allra finaste är då solen är på väg ner, då diskreta rosa toner letar sig upp på himmelen.
  
  
 
Det är sista veckan i november och imorgon är sista dagen på mitt nuvarande jobb.  Det ska bli skönt med ombyte och framförallt ska det bli härligt med långledigt mellan jobben. Dessvärre står min inplanerade resa under december ostadigt. Vulkanen som vaknat till liv på Bali står och räcker mig fingret. Jag har gått omkring med vulkansten i magen i nån dag nu. Hela mitt väsen vill att det ska gå över, att det ska bli grönt att åka. Varför just nu? Är det försent att boka in en ny resa? Antagligen. Aja, mest synd är det ju faktiskt om dem som är på Bali och befinner sig i direkt fara. 

 
Förutom att gå omkring och vara orolig har inte gjort så mycket spännande i veckan. Jag har spelat lite gitarr, läst, gått promenader, börjat kolla om New Girl och ätit upp en av de 17 chokladkakorna pappa köpt hem. Fråga inte varför han köpte så många för jag vet inte.
 
 
Ikväll ska jag simma med Malin och sen blir det att baka med Julia. Tänkte hinna med att kolla på senaste avsnittet av Så mycket bättre också.
 
Sista jobbdan imorgon och livet känns ok.
 

Helgen

 
Helgen har varit härlig! På fredan umgicks jag med Elias, Ola och Julia. Vi halvkollade på idol och sen sminkade vi varandra. Mysigt! På lördan spenderade jag 50% av dagen i soffan och den andra hälften stod jag i köket och lagade mat eller bakade. Lois och jag såg Anastasia, Prinsen av Egypten och Hercules. Alla fina filmer från vår barndom. På kvällen såg vi Home Again, den nya Reese Witherspoon filmen. Den var hur mysig som helst, en riktig feelgood rulle! Efter det var vi på myshumör och jag bakade en vegansk cheesecake och vi såg några avsnitt av Total Drama Action. 
Igår (söndag) drog vi till ishockeyplanen och körde "ett, två, tre ost" och "under hökens alla vingar" på skridskor. Efter middan samlades vi i Jonas lägenhet och kollade på Sunes jul och fikade saffransbullar. Efter några avsnitt hade vi blivit så jäkla sugna på julbord så att vi skyndade oss till Konsum och köpte vegobullar, lax, potatis och julmust. Det blev kvällsfikat! Älskar myskvällar med kompisar. <3
 
Hoppas er helg har varit fin!
P&K

Analoga minnen

 
Har framkallat två rullar nu. Bilderna är fotade med en kamera jag inte provat innan, köpte den på en loppis för fem spänn. Det var kul att se att bilderna blev bra! Synd bara att jag lyckats sabba kameran nu, ska hädanefter bara ta med engångskameror på fest. Aja. Rullarna tillsammans sträcker sig från vår till höst och jag tänkte några foton!
 
 
Vår: Här är jag med min kusins valp Tikka. <3<3
 
 
Jag bad Elias och Ola att posa och så här blev det då. Vi hade kört upp på Galtis med bilen, som man gör.
 
 
Sommar: Ett lite varmare Luleå och studentveckan. Här är det häng hos Lina kvällen då de övriga i klasserna gick på bal.
 
 
Vi grillade pinnbröd och umgicks. Titta så fina de här två är!
 
 
Några dagar senare efter utspringet togs den här bilden på jag och Tina.<3
 
 
Här hade jag hade flyttat hem. Jag och mina vänner spenderade ibland eftermiddagarna med att gå upp för berg, här är vi på Akkelis. 
 
 
Myskväll i Julias stuga.
 
 
Älskar den här bilden på Mattias, han riktigt utstrålar sommar!
 
 
Elias var snabb på gräsklipparen.
 
 
Här står Julia och fiskar med Galtis i bakgrunden.
 
 
På en av sommarens varmaste dagar hyrde vi en trampbåt och åkte runt i Arjeplogs strömmar. Jag har ett inlägg från den dagen här
 
 
Julia och Jonas! 
 
 
Höst: Och vips så var sommaren slut. Mina vänner från Luleå kom och hälsade på mig i några dagar under den tidiga hösten. Här åt vi friterade risottobollar, mums!
 
 
Sista dagen dem var här så åkte vi till Gimegolts nationalpark i Västerbotten.  
 
 
Look how QT!
 
 
Avslutande bilder är från en pizzakväll. Vi har varsin paprika i munnen om du undrar.