12:38, Nollgradigt. Solen får snön att glittra.
 
Det är november nu. Idag gick ett flyg till Stockholm som hade en stol reserverad för mig. Imorgon skulle jag ha varit framme i Nya Zeeland, det var tanken iallafall. 
Men istället sitter jag här hemma ätandes en mandarin i soffan, väntar på att klockan ska bli 13:20 så jag kan börja gå mot jobbet. Det känns okej att det inte blev någon långresa i år. Jag ska ju faktiskt till Bali snart och efter det börjar jag på det nya jobbet. 
Jag har nog aldrig nämnt det men just nu jobbar jag som personlig assistent och det har jag gjort i ett halvår ungefär. Min nya anställning är på ett hotell här på samhället. Där ska jag vara en alltiallo men huvudsakligen sköta frukosten. Jag ska få pröva på att jobba i receptionen också, något som jag tycker verkar spännande. I framtiden funderar jag på att jobba som receptionist på något stf-vandrarhem, så det är bra att jag får samla på mig lite erfarenhet i vinter. 
 
 
Igår skickade jag en lång inköpslista till mamma som skulle handla. Jag är dålig på att äta, det blir varken regelbundet eller mycket. Tänkte ta tag i det nu, hon kom hem med råvaror som jag ska göra några måltider av. Är det vanligt att man tappar matlusten under vintermånaderna? Jag som brukar älska att stå i köket och prova nya grejor tappar helt orken och motivationen. Ska skärpa mig. Mat är viktigt för att överleva. Orkar man inte laga mat eller äta kommer man inte orka något annat heller.
 
 
Jag har lyssnat mycket på Lady Gagas "nya" album under den här senaste veckan. En av mina favoriter är Hey Girl. Lyssna på den. Nu måste jag gå. Hejdå.