Studenten

 
Det slog mig att jag inte berättat något om min studenttid. Delvis beror det på att jag inte riktigt vet vad eller hur jag ska berätta. Nu har iallafall mina bilder från studenten framkallats så jag tänkte ta tillfället i akt.
 
 
Mina förväntningar på studentveckan höll jag relativt låga. Länge hade man fått höra att det skulle bli den bästa veckan, respektive dagen i ens liv. Men så blev det ju inte. Studenten var dock oerhört mysig, trevlig och rolig. Den var så fin på alla sätt och vis. Då man la pressen åt sidan kunde man verkligen njuta av det.
Bilderna ovan är från då båda klasserna samlades på Gültza för att grilla korv och umgås. Det var super!
 
 
Här var det förfest/ sminksession. Den här kvällen skulle vi på temafest. Temat var barnkalas, vi hade pippilotter i håret och färggranna outfits. Mycket roligt det här med (det jag kan komma ihåg iallafall).  
 
 
Dagen innan den stora dagen samlades klasserna utanför skolan för den traditionella tårtdekorations tävlingen. Här är jag, Astrid och en liten snutt av en tumme. <3
 
 
En pytte-detalj jag kanske bör nämna, alla i lagen var fastknytta i varandra. En liten utmaning alltså haha. Såhär blev mästerverken! Då vinnaren blivit korad blev det tårtbuffé. Vårat lag hette minimalisterna och gjorde tårtan högst upp till höger. Vi vann inte men den va go som attan.
 
  
 
Så kom dagen alla fasat och sett fram emot. Här sitter vi i parken utanför skolan och har champagnefrukost.
 
 
Mes amies! <3<3
 
  
 
ES3B efter nomineringarna blivit utdelade, jag blev klassens tältare! Det är sjukt så snabbt tiden går, vi har alltså spenderat tre år tillsammans. Det känns inte så. Samhörigheten var som starkast under sista veckan, önskar att det varit lite mer som då tidigare. Aja, oavsätt har det varit tre rätt fina år med denna klass. <3
 
 
Efter lärarnas störtsköna föreställning, en massa avskedskramar, betygsutdelningar och utspringet blev det dags att åka flak.
 
 
En massa dans och sång runt i Luleås centrum. Här var det kärlek och glädje.
 
 
Jag och Sabrina! <33
 
Jag vet inte vad mer jag vill säga. Studenten var så rolig. Det var en lättnadens dag på många sätt och vis. Det var nu över, på gott och ont. Det kanske inte var bästa tiden i mitt liv men av alla tre åren i Luleå mådde jag absolut bäst den veckan. Alla var så glada, taggade, höga på livet.
 
Tack till min fina klass, puss och kram till er alla. <3Kom ihåg mig?