The Princess bride

 
Såg den här filmen för några kvällar sedan. Satt i sängen med en onödigt stor popcornskål och hade det så mysigt. Har inte sett många filmer i samma anda! Den är full i äventyr och har en hel del härliga karaktärer. Jag vill inte säga så mycket om handlingen, själv visste jag inget av vad som skulle ske då jag började kolla. Det blev roligare så. 
 
 
Det jag kan säga är att den innehåller episka strider, kvicka comebacks, kärlek och magi! En bra blandning.
 
 
Filmen är från 88. Kan inte fatta att jag missat den! Kanske var det bra att jag inte sett den då jag var yngre, då skulle jag kanske inte fått samma intryck av den som nu. 
 
 
Det här är Buttercup och Westley, huvudkaraktärerna. Två löjligt vackra människor i en vacker film. Nej nu är jag på ostigt humör känner jag, bäst att avrunda. Se gärna denna film om du inte gjort det, hoppas i så fall att du gillar den lika mycket som jag gjorde. 
 
 
*Avlider* 
 
8/10, will see again!


Isabelle L. Thörner      

Åh, en av mina favoritfilmer! Ser den alltid när jag behöver lite feel-good-känsla. Blir alltid lika glad när någon annan gillar den haha, de flesta jag stött på tycker att den är "konstig" (?!?!). Den är underbar😍

Svar: Javisst! Tyckte den var så härlig. Förstår att den inte är för alla, men den föll mig i smaken. :D Ha det så fint Isabelle. ^^
Jane Holmström


Kom ihåg mig?