30 Sep kl. 13.56

Fredag

 
Slutade jobbet 13:30. Nästan sjöng av lycka då jag cyklade hem. Det är första helgen på ett tag som jag är ledig. SÅ SKÖNT.
 
 
Satt hemma och kollade på Glee ett tag innan jag tog med mig pudeln på en promenad. Gick till ica och handlade ingredienser till bullarna jag ska baka i helgen.
 
 
Träffade Julia på vägen till affärn. Hon hade handlat Ica-sushi. De har buffé varannan fredag. Så jag köpte också några bitar och vi åt tillsammans i hennes nya lägenhet. Satt och pratade en massa. Vi påbörjade även vår lägenhets-jakt. Förhoppningsvis ska vi få bo ihop under vintern!
 
 
Sen kom Lois hem med bussen vid 18:00 så jag for hem och hjälpte henne att göra sushi. Åt alltså sushi två gånger under fredagen haha. Resten av kvällen låg vi i soffan och kollade på serier tillsammans. <3<3 Hon har flyttat till Luleå nu och börjat på min gamla gymnasieskola, börjat sakna henne redan trots att det bara gått en vecka.
 
Det var en fin fredag. Lagom händelsefull.
28 Sep kl. 00.24

Spelistor

 
"Cykeln Hem"
 
 
Gillar att Lyssnar på den här då jag är ute och går, då jag varken är glad eller motsatsen. Skapade spellistan efter att ha lyssnat på första låten då jag cyklade hem på kvällen efter att ha varit med några kompisar. Det flöt på så fint, ville ha en hel spellista med låtar som skulle passa in i sinnesstämningen jag hade då. Tar den längre vägen hem varje gång jag lyssnar på dessa låtar.
 
Sinnesstämning: Det gula ljuset från gatljusen och mörkret runt om.
 
 
 
"Kall sommar"
 
 
Här är jag tillfreds med allt. Hur härlig "bakgrundsmusik" som helst.
 
Sinnesstämning: Trivas i sitt egna sällskap. 
 
 
 
 
"På G"
 
 
Åker bil till den här. Går, cyklar och åker snowboard till den här.
 
Sinnesstämning: Pudersnö under brädan.
 
 
 
"Baka/ Laga mat"
 
 
Titeln förklarar det bra, den här musiken står jag i köket och sjunger till då jag lagar mat. Det är så mycket roligare med ett bra soundtrack i bakgrunden! Här har jag samlat ihop blandade sing-along och dans-favoriter. Mycket random låtar.
 
Sinnesstämning: Träslev som mic, glad matlagning.
27 Sep kl. 12.34

Skymning

Jag och Janina tog en spontan åktur till Jurun. Det ligger nära norska gränsen. Vi började åka väldigt sent och det skulle inte dröja länge förän solen låg bakom bergen.
Kom fram en timme senare då himlen var skär och ljuset var så där magiskt och mysigt som det blir vid den här tiden.
Vi gick nån kilometer, sen blev det för mörkt och vi fick vända om. Vi hann inte fram till vårt mål, men det gör inget. Det var härligt att se skymningen bli till mörker. Så fint.
Det här är Freja, en av Janinas hundar. Hon agerar reseledare, ser alltid till att alla är med, stannar upp och inväntar allesammans.
Janina hittade fina starka färger och wow:ade över dem.
Så egendomligt, klart och stilla.
Och så blev kvällen till natt. I pannlampans sken letade vi åt stigen och hittade tillbaka till bilen. Man ska inte vandra i mörkret, vi hade bara en kort bit att gå, men ändå. Jag var övertygad om att en sten var en björn, var livrädd ett slag.
Då jag kom hem drack jag upp den varma chokladen och kollade några Suits avsnitt liggandes på spikmattan. Det var en härlig dag tycker jag!