Bastu, jobb och gosig musik

(null)
 
Andra veckan på året. 
 
Jag har bastat på sporthallen två gånger. Det är oerhört härligt. Det är svårt att tänkta sig hur mycket jag stigmatiserade nakenhet då jag var yngre. Jag krånglade med att byta ut trosorna mot bikinin under handduken så att ingen skulle se, använde duschen med draperi och tyckte att det hela var pinsamt. Skönt att det inte är så längre, att man bara kan vara sitt egna nakna själv. 
Det bästa med att basta är efteråt då huden lyser friskt och man blir sådär härligt pömsig.
 
Det är andra veckan på det nya jobbet också. Det har gått väldigt bra! Jag jobbar alltså som frukostvärdinna på ett hotell. Jag får en sån energi av att vara kring människor hela dagarna, det är underbart att ha kollegor igen! Jobbet går mest ut på att sköta om buffén, preppa för morgondagen och städa. Förutom att jag måste vakna omänskligt tidigt tycket jag att det är riktigt roligt! 
 
Mellan jobb och bastu har jag spenderat dagarna med att kolla på Sex and the city, sova och äta pytt i panna. Sen har jag börjat läsa Tracks av Robyn Davidsons också. Hon är verkligen en fascinerande individ med så många fina sätt att se på livet. Boken läser jag med en penna i handen, jag styrker under meningar som de nedan.
 
“I had learnt to use my fears as stepping stones rather than stumbling blocks.” 
 
“the good Lord in his infinite wisdom gave us three things to make life bearable – hope, jokes and dogs, but the greatest of these was dogs.”
 
Längtar efter att läsa vidare!
 
 
(null)(null)
 

Stuglivet. Det är extremt påfrestande att leva tätt inpå familjemedlemmarna men ibland får man en lugn stund för sig själv framför elden och de blir lite lättare att stå ut. Jag har varit rätt lat av mig i veckan, mest vilat efter jobbet och lyssnat på smörig musik. På tal om det, den bästa smöriga musiken jag känner till är Simply red. Ett band jag vuxit upp med. Åh vad Mick Hucknall är bra! 
 
 
 
- Då jag hör bland annat den här låten känner jag doften av stugan, tänker på elden i kaminen och kommer ihåg hur fint hans röst cirkulerade emellan panelväggarna. Herre jestanes vad han är begåvad. Deras låtar är som en lång, trygg kram. 
Träffade en bartender för någon helg sedan som liknade honom, kanske därför jag påmindes om att de finns haha. 
 
Lyssna på dem, undvik de mindre bra låtarna bara! 
P&KKom ihåg mig?