De senaste dagarna

 
 
 
Hej! Mitt liv är minst sagt lite kaosartat just nu. Familjen har flyttat ut till stugan, så som de gör varje år iochmed testsäsongen. Så den senaste veckan har bestått av prokrastinering, städstress och packning. Jag vill tillägga att det inte finns något internet där jag bor nu, i stugan alltså. Därför får ni lov att ha överseende med de glesa inläggen framöver. 
 
 
 
 
 
I onsdags var jag och Julia på Galtis. Det var så vackert! Vi kunde se hur dimman kröp fram i skogen längre ner, solen färgade snön rosa och skuggorna blev turkosa. Det kunde inte ha blivit ett bättre premiär åk för i år!
Ja juste! Det är ju ett nytt år också! Nyår var jag i Luleå med några kompisar och vi firade Frida som fyllde år. Vi åt massvis med mat sen spelade vi ryktet går och lappleken. Det var en fin kväll. <3
 
Mina nyårslöften för i år är: sluta gå på efterfest och flytta hemifrån. 
Gud vad jag vill flytta hemifrån, men hjälp vad hemskt det känns att binda sig till en bostad, att bo på en och samma plats. Jonas föreslog att jag skulle köpa husvagn, övervägde det länge tills jag kom fram till att det inte heller skulle vara guld och gröna skogar. 
 
 
(null)
 
 
Fick föresten hem en t-shirt i posten idag. Den e jättefin, och  pengarna går till en bra sak, Finns här  om du är intresserad av att köpa eller vill läsa om arbetet med body rights. 
 
Nu ska jag och Lois äta sushibowl och kolla på en ostig film. Tre saker som jag älskar i samma mening. 
 
Hejsvejs!Kom ihåg mig?